Skip to main content

Tilburg – Thornerbeek 19

Nieuw
Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
210 m2
Perceel oppervlakte
1.878 m2
Bouwjaar
1987

Omschrijving

Wonen in alle rust en de luxe om in privacy te genieten van uw eigen heerlijke, volledig op het zuiden gerichte achtertuin. Het kan in deze geweldige woning in De Blaak. Met een buitenzwembad, sauna en een perceel van maar liefst 1.878 m² is de villa van alle luxe en comfort voorzien. De woning ligt aan de rand van de wijk, vlakbij scholen, winkels, maar ook grenzend aan het buitengebied. Deze exclusieve villa zal het hart veroveren van iedereen die in privacy wil wonen in de luwte van de stad. De woning beschikt over vijf ruime slaapkamers en heeft een riante dubbele garage van ca. 58 m². De mogelijkheid bestaat om te slapen op de begane grond. De woning is voorzien van energielabel C (geldig tot 31-01-2025). Voor de dagelijkse boodschappen bent u vanuit de woning binnen 10 minuten lopen bij winkelcentrum “De Blaak”. Bij dit winkelcentrum bevinden zich o.a. een supermarkt, kapper, bakker, keurslager, drogist, kantoorboekhandel en een bloemist. Daarnaast zijn daar ook een medisch centrum met een apotheek, twee dokterspraktijken, fysiotherapeut en podotherapeut gevestigd. Op korte afstand bevinden zich stadsbos 013, park de Oude Warande, de Universiteit van Tilburg, golfbaan, sportclubs, diverse middelbare scholen en het station Tilburg Universiteit. Bovendien bent u met de fiets in 15 minuten in het bruisende centrum van Tilburg. Het centrum van Tilburg kenmerkt zich door de gezellige terrassen, uitstekende restaurants, sfeervolle cafés en een gevarieerd winkelaanbod. Met de auto bent u via nabij gelegen uitvalswegen snel de stad uit richting de omliggende dorpen, steden en zelfs België (Poppel).

Woonoppervlakte: circa 210 m²
Inhoud: circa 1.037 m³
Garage: circa 58 m²
Bouwjaar: 1987
Perceel: 1.878 m²

Begane grond:
De ruime hal met vide geeft toegang tot de toiletruimte, woonkamer, keuken en de werkkamer. De werkkamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer en biedt een mooi uitzicht op de straat. Eventueel is de werkkamer te gebruiken als slaapkamer. De woonkamer heeft een prettige L-indeling en is evenals de hal voorzien van een mooie lichte marmeren vloer. Door de grote raampartijen komt er veel daglicht de ruimte binnen. Ook vindt u in de woonkamer een sfeervolle designhaard (gas) van het merk Boley. Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot de achtertuin en via een loopdeur tot de keuken. De keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling en is voorzien van alle gemakken. Zo vindt u hier een kookplaat, afzuigkap, magnetron, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een RVS spoelbak met Quooker. In de keuken is daarnaast plaats voor een ontbijttafel. Door de muur tussen de keuken en de woonkamer te verwijderen ontstaat een zeer riante leefkeuken met vele mogelijkheden. Hiervan is tussen de foto’s een visual aanwezig. Via een deur heeft u vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken. Hier vindt u naast veel handige bergruimte ook de aansluitingen voor de wasapparatuur, een keukenblokje met spoelbak en een Amerikaanse koelkast. De bijkeuken geeft op zijn beurt toegang tot de garage.

Het geheel wordt compleet gemaakt door de aanwezige (wijn)kelder. De kelder is voorzien van gemetselde schappen.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien van vijf slaapkamers. De overloop geeft toegang tot vier van de vijf slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt en op verschillende plaatsen zijn fraaie maatwerk inbouwkasten aanwezig. De royale badkamer is volledig betegeld en voorzien van een dubbele wastafel in meubel, ligbad (jacuzzi), grote inloopdouche en een toilet met handdouche. Ook heeft de badkamer een ruime sauna.

De vijfde slaapkamer is bereikbaar via een eigen trapopgang in de garage. Deze trapopgang komt uit op een overloop met handige kastruimte. Deze slaapkamer is netjes afgewerkt met een mooie vloer en twee Velux dakramen. Mede door de eigen opgang kan deze slaapkamer ook uitstekend dienen als bijvoorbeeld kantoor, praktijk en zelfs muziekstudio.

Zolder:
Deze verdieping is bereikbaar via een vlizotrap en hier vindt u veel handige opbergruimte. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer en twee Velux dakramen.

Tuin & garage:
De woning ligt aan een rustig woonerf met alleen bestemmingsverkeer. Aan de voorzijde bevindt zich een tuin alsmede een dubbele oprit welke middels elektrische deuren toegang geeft tot de inpandige garages. De garage biedt plaats aan twee auto’s en is voorzien van water, elektra en verwarming. De garage geeft via een trap toegang tot de verdieping en via een deur tot de achtertuin. De zeer riante en privacy biedende achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is schitterend aangelegd met sierbestrating, grind, plantenkas, een groot gazon en een zeer grote keur van (groene) bomen, planten en struiken. Fraai gelegen achter een mooie heg vindt u het zwembad. Als u door deze heerlijke tuin wandelt waant u zich in een park. Door de gunstige ligging van de tuin is er altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. Aan de woning is een zeer fraaie overkapping aanwezig. Deze overkapping is voorzien van inbouwspots, lichtkoepels en terrasverwarming. Van onder de overkapping heeft u zowel via een loopdeur als een schuifpui toegang tot de woning.

Algemeen:
– zeer ruime woning met vijf riante slaapkamers;
– mogelijkheid om te slapen op de begane grond;
– royale achtertuin met zwembad gelegen op het zonnige zuiden;
– de woning is voorzien van energielabel C (geldig t/m 31-01-2025);
– gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ”De Blaak”;
– op slechts 10 minuten lopen gelegen van winkelcentrum “De Blaak”;
– op slechts ca. 15 minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda en België;
– bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik clausule”.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, Carnaval, de Meimarkt, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 995.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Villa
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1987
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
210 m2
Perceel oppervlakte
1.878 m2
Buitenruimte
3 m2
Inhoud
1.037 m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Zwembad, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Sauna

Energie

Energieklasse
C
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Soort
Aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Energieklasse
C
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
AA
Perceelnummer:
2726
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Tilburg
sectie:
AA
Perceelnummer:
2658
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!