Skip to main content

Carré hoekwoningen

Prijs
€ 515.000,-
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg
Adres
5046 AB, Tilburg

Omschrijving

Smariuskade borgt het verleden van Tilburg in haar moderne toekomst. Met eigenwijze gebouwen aan het kanaal, die knipogen naar weleer. Subtiel ingepast in de omgeving voegt Smariuskade een groen woon- en dwaalgebied toe aan de stad. Een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers. Met karaktervolle gebouwen, pleinen en hofjes die de aantrekkingskracht van deze leefomgeving versterken. Waar auto’s te gast zijn. Een nieuwe stadswijk waar het fijn wonen, ontspannen, wandelen of sporten is. Momenteel zijn de eerste 30 stadswoningen van fase 1 in verkoop. Genaamd Carré.

Ligging:
Nabij de Hasseltrotonde met het bekende draaiende huis (kunstwerk 2008, John Körmeling) ligt Smariuskade. Tussen het Wilhelminakanaal, Goirke Kanaaldijk, Merwedestraat en de Ringbaan Noord in Tilburg. Een stadswijk waar het prettig wonen is, die optimale ruimte biedt voor ontspanning.

De woningen worden minimaal voorzien van energielabel A+++ en het project wordt voorzien van een groenverklaring. Deze kenmerken leveren voordeel op in je hypotheek. Vraag naar de voorwaarden bij de onafhankelijke (externe) hypotheekadviseurs bij Transparant Makelaars of Van de Water Makelaars.

De volledige verkoopprocedure is vanaf nu te downloaden via de website. Lees deze goed door als je geïnteresseerd bent in een stadswoning op Smariuskade. Ook staat alle verkoopdocumentatie online, waaronder een actueel overzicht van de beschikbare woningen, de (sfeer)plattegronden, de prijslijst, de technische omschrijving en de brochure voor de keuken en het sanitair en tegelwerk.

Hoe kan ik mijn voorkeur(en) doorgeven?

– Ga naar de website van Smariuskade en meld je aan als je dit nog niet hebt gedaan;
– Selecteer in de woningselector je voorkeuren en geef ze door;
– Log vervolgens in op je account, bekijk je geselecteerde woningen en bevestig je keuze;
– Vul het inschrijfformulier Verkoop Carré in. Ga hiervoor naar ‘Mijn vragenlijsten’ in je account en vul alle vereiste gegevens in;
– Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Belangrijk: slechts één inschrijving per huishouden wordt geaccepteerd. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven, maar dit is optioneel. Het opgeven van meer bouwnummers geeft wel de meeste kans op toewijzing van één van je voorkeuren.

MorgenWonen, de toekomst van thuis:
De stadswoningen in Smariuskade zijn ontworpen en gebouwd vanuit het MorgenWonen concept van VolkerWessels, wat garant staat voor een woning met moderne uitstraling, duurzaam, met optimaal wooncomfort. De woningen worden in delen al ‘prefab’ gebouwd in de fabriek, waardoor de bouwtijd op locatie korter is dan traditionele bouw, zo kun je nog eerder genieten van je nieuwe thuis. De woningen hebben een BENG=2 waarde: ze wekken meer energie op dan ze gebruiken en dat voel je als bewoner in je portemonnee.

Een echt stukske Tilburg:
Smariuskade is geïnspireerd op het verleden van de locatie: stoer, robuust met een eigenzinnig karakter. Per gebouw is een duidelijk architectonisch concept waarin het verleden krachtig is aangezet. Uitzondering is de architectuur van de ‘specials’ langs het kanaal. Zij vormen samen een eenheid door bijzondere kleuren en materialen, maar nog steeds passend in het robuuste karakter van Smariuskade als geheel.

Dynamiek en rust, licht en lucht:
Verscheidenheid ontstaat in Smariuskade door de combinatie van ‘kanaalspecials’, kloeke bouwblokken voorzien van prachtige appartementen en daarnaast stadswoningen. Een goede balans tussen dichtheid en de menselijke maat. De hoogte in Smariuskade neemt toe van Oost naar West. Alles passend stedelijk, eigenzinnig en modern. Een leefomgeving waar bewoners hun toekomst vorm kunnen geven en kansen kunnen aangrijpen. Kortom groenstedelijk wonen op Smariuskade in Tilburg.

Verkeer en parkeren:
Binnen Smariuskade is de auto te gast. We maken zoveel mogelijk gebruik van de huidige ontsluitingswegen rondom het gebied. Daarom is er veel ruimte voor de voetganger en fietser in Smariuskade. Rondom de woonblokken zijn paden en stegen, je kan heerlijk dwalen door het gebied. Daarnaast zal er in het gebied ruimte zijn voor kort parkeren, deelmobiliteit en elektrische laadpunten. Langs het kanaal ligt een snelfietspad wat behouden zal blijven.

Groen:
Smariuskade, Een bijzondere woonplek, een compacte stadswijk, met een ruimtelijk en duurzaam karakter. Het groen en de vele bomen vormen een ecologische verbinding door de stad. Samen met groene binnenterreinen en daken ontstaat een robuust groen ecologisch raamwerk, waar ruimte is voor plant en dier. Een groene setting die zorgt voor intimiteit en verrassing waarbij het groen ontspanning en gezondheid bevordert. Drie bijzondere plekken. Een Stadspark, een functioneel plein voor evenementen en commerciële activiteiten en een woonhof.

Energie in de wijk:
Smariuskade krijgt een innovatief WKO systeem, een systeem waarbij koude en warmte uit de bodem gebruikt wordt om woningen te verwarmen en te koelen. Goed voor milieu en portemonnee. Er is een unieke samenwerking met het op Smariuskade gevestigde VodafoneZiggo. De warmte van hun datacenter wordt gebruikt voor de verwarming van woningen in Smariuskade, de koude uit de bodem leveren wij terug aan VodafoneZiggo om de ‘machines/servers’ in hun datacenter te koelen. Het datacenter van VodafoneZiggo wordt aan de pleinzijde deels ingepakt met een mooie erfafscheiding.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 515.000,-
Aantal bouwnummers
12

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m2
Perceeloppervlakte
103 m2
Inhoud van
516 m3

Kamers

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Liggingen
In woonwijk, Aan vaarwater
Schuur berging soort
Aangebouwd hout

Parkeergelegenheid

De bouwnummers van het type

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!