Skip to main content

Goirle – Torenvalk 15

Nieuw
Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
125 m2
Perceel oppervlakte
181 m2
Bouwjaar
1995

Omschrijving

Zeer verrassende en ruime hoekwoning gelegen in de gewilde, groene en kindvriendelijke woonwijk “De Nieuwe Erven”. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een fraai aangelegde achtertuin gelegen op het noorden. De woning kenmerkt zich door een speelse indeling met een goede afwerking. Deze kenmerken zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer. De dagelijkse voorzieningen vindt u op fietsafstand van de woning rondom het Koningsschild. Hier vindt u onder andere supermarkten, tandarts, sportschool, kapper en een wijkcentrum. Ook het centrum van Goirle is gelegen op fietsafstand. In het centrum vindt u onder andere winkelcentrum De Hovel en verschillende horecazaken. Door de centrale ligging van de woning is er een goede verbinding met diverse uitvalswegen. U bereikt dan ook in korte tijd de wegen richting de omliggende dorpen en steden. Het centrum van Tilburg is met de fiets in slechts 20 minuten te bereiken. Daarnaast staat Goirle bekend om zijn ligging nabij België (Poppel) en natuur zoals landgoed ‘Gorp en Roovert en de ‘Regte Heide.

Woonoppervlakte: circa 125 m²
Perceel: 181 m²
Inhoud: circa 415 m³
Bouwjaar: 1995
Energielabel: B (geldig tot 07-10-2031)

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de toiletruimte, meterkast (2023), trapopgang en de woonkamer. De fraaie toiletruimte is voorzien van een hangend toilet. De ruime woonkamer is prachtig afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk op de wanden en de plafonds. De speelse indeling van de ruimte zorgt ervoor dat er op verschillende plekken leuke hoekjes gecreëerd kunnen worden. Aan de woonkamer vindt u de aangebouwde tuinkamer. Deze ruimte kan uitstekend dienen als bijvoorbeeld speelkamer, tweede woonkamer of kantoor. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Via openslaande deuren heeft u vanuit de tuinkamer toegang tot de achtertuin. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een keukenblok in U-opstelling. De luxe keuken (2023) is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een koelkast, vriezer, stoomoven, combi-oven, RVS spoelbak met Quooker, vaatwasser en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Bij de keuken is voldoende plaats voor een riante eettafel en via openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De houten taatsdeuren geven een warm en uniek gevoel. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn mooi afgewerkt met stucwerk op de wanden en een tegelvloer. Daarnaast heeft een van de kinderkamers een wand met behang. Net als de begane grond is ook deze verdieping volledig voorzien van vloerverwarming. Ook heeft de ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning een handige vaste kast. De hoogwaardige badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en een zeer riante inloopdouche. Ook de badkamer is voorzien van vloerverwarming. In de wasruimte vindt u naast de aansluitingen voor de wasapparatuur ook de opstelling van de CV-ketel en veel handige bergruimte.

Tuin:
De woning beschikt zowel over een voor-, zij-, als achtertuin. De tuinen zijn zeer fraai aangelegd met bestrating en beplanting. De achtertuin (2023) is gelegen op het noorden. Door de gunstige ligging is er altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. Door de aanwezige leilindes biedt de tuin veel privacy. In de achtertuin vindt u daarnaast de vrijstaande stenen berging welke is voorzien van elektra.

Kenmerken:
– woning voorzien van drie slaapkamers;
– fraai aangelegde achtertuin gelegen op het noorden;
– begane grond en de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming;
– een dakopbouw behoort tot de mogelijkheden (vergunningplichtig);
– op fietsafstand van het gezellige centrum van Goirle;
– gelegen op een zeer goede en rustige locatie in wijk De Nieuwe Erven;
– gelegen in kindvriendelijke buurt met voorzieningen in de directe omgeving;
– gelegen nabij uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden.

Goirle:
Is met ruim 20.000 inwoners een bruisend dorp gelegen ten zuiden van Tilburg. Het dorp beschikt over een eigen winkelcentrum, genaamd De Hovel. Tevens zijn er diverse winkels te vinden op de Tilburgseweg en op het Koningsschild. Goirle beschikt over meerdere basisscholen, een middelbare school en er is speciaal onderwijs aanwezig. Naast scholen zijn in het dorp diverse sportvoorzieningen te vinden. Zo zijn er twee voetbalclubs (VOAB & GSBW), een tennisvereniging (LTC) en meerde sporthallen waar zaalsporten beoefend kunnen worden. Het cultureel centrum Jan van Besouwhuis draagt bij aan het culturele klimaat in Goirle. Hier zijn het hele jaar door diverse optredens en daarnaast huisvesten vele verenigingen zich hier. Naast het cultureel centrum zijn diverse bruisende horecagelegenheden te vinden in het centrum van Goirle. Tevens beschikt Goirle over een prachtige natuur. Denk hierbij aan de Regte Heide, maar ook aan de bossen van Gorp & Roovert.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1995
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m2
Perceel oppervlakte
181 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
415 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
TV kabel, Rookkanaal, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energieklasse
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Nefit

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Positie
Noord
Oppervlakte
50 m2
Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
B
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Goirle
sectie:
D
Perceelnummer:
1971
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!