Skip to main content

Berkel-Enschot – Bosscheweg 93

Verkocht
Koopprijs
€ 1.995.000,- k.k.
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
362 m2
Perceel oppervlakte
3.565 m2
Bouwjaar
2017

Omschrijving

Riant en ruimtelijk, modern landelijk en gelegen op de allermooiste locatie in de regio. Deze villa met rieten kap (bouwjaar 2017) geeft je een thuis waarvan je eigenlijk alleen kunt dromen. Maar dromen hoeft niet meer, want dit unieke landhuis aan de Bosscheweg is nu te koop. De villa is gebouwd door de huidige eigenaren die veel affiniteit heeft met bouwen. De afwerking is daarom van het allerhoogste niveau. Kortom, dit is een once in a lifetime-kans voor wie luxe, ruimte en rust zoekt in de buurt van het dorp én de stad.

Ruimte, rijke materialen en functionaliteiten genoeg in deze villa. Om te beginnen in de sfeervolle en ruime living en de aparte speelkamer met werkgedeelte. Deze vormen het hart van het huis, samen met de uitnodigende leefkeuken met kookeiland en bar en de eetkamer. Dankzij vier slaapkamers, drie badkamers, een aparte inloopkast én aparte linnenkamer is er in dit huis meer dan genoeg ruimte voor zowel gezinsleden als gasten.

Er is ook een ruime zolder, een kelder en een grote, groene tuin met terras en grasveld. Via de eigen oprijlaan is er toegang tot de dubbele garage met ruimte voor twee auto’s. De woning ademt eenheid en uniformiteit; dezelfde luxe materialen, kleuren en elementen komen in de gehele woning terug en vormen samen een harmonieuze sfeer. De woning is licht dankzij de grote raampartijen. De donkere houten kozijnen, de dorpels en vensterbanken van Belgisch hardsteen, gladgestucte witte muren, hoge witte plinten, lichte hout- en laminaatvloeren en lichte tegelvloeren én zwarte spots in de plafonds maken de bijzondere sfeer compleet.

Bijzonderheden:
• De complete woning heeft een klimaatbeheersingssysteem, waarvan de temperatuur in alle kamers via een aparte thermostaat te bedienen is. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
• De woning is volledig beveiligd met sensoren, beveiligingscamera’s en schrikverlichting. Daarnaast is er een brandmeldinstallatie aanwezig.
• De brievenbus van de woning zit in een van de zuilen bij de ingang van de woning en is bereikbaar vanaf het eigen terrein.
• Het terrein is voorzien van automatische poorten, zowel links als rechts op het terrein, waardoor je nooit achteruitrijdend het terrein hoeft te verlaten.
• In de woning is een muziekinstallatie met vaste en draagbare boxen aanwezig.

Entree
Via een dubbele automatische poort kom je in de prachtig aangelegde voortuin met grindpad. Zo bereik je ook de entree. Bij binnenkomst door de eikenhouten voordeur bevindt zich de ruime, vierkante hal – het centrum van de woning – met in het midden de eyecatcher: de handgemaakte trap van gepoedercoat staal en hout. Aan de linkerkant bevindt zich een ruime inloopgarderobekast, met een hanggedeelte, plankruimte en afgesloten meterkast met slimme meters. Rechtsachter bevindt zich een zeer ruime toiletruimte met hangend toilet, fontein en inbouwtoiletrolhouder. Direct achter de trap is de deur naar de kelder, die zich in het verlengde van de keuken bevindt.

Keuken
Via de hal loop je door een stalen taatsdeur direct de ruim opgezette woonkeuken met lichtgrijze tegelvloer in. De grote, ingebouwde en op maat gemaakte wandkasten van donker eikenhout geven een zee aan opbergruimte. In de keuken zijn onder andere een ingebouwd koffiezetapparaat, twee inbouwovens (stoomoven en combi-oven met magnetronfunctie) en een Quooker te vinden. Verder is de keuken uitgerust met inductiekookplaat (afzuiging hiervoor bevindt zich in het plafond), vaatwasmachine en koelkast. Alle apparatuur is van Siemens. Het grote kookeiland heeft een composieten blad met marmerlook, inbouwstekkerdoos in het blad, en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van laden en kasten in hetzelfde donkere eikenhout als de wandkasten. Vast aan het eiland zit een ruime bartafel met ruimte voor zes personen.

Via een eikenhouten schuifdeur in de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Ook daar bevinden zich op maat gemaakte inbouwkasten in donker eikenhout. Hier is daarnaast de aansluiting voor de wasmachine en droger. Extra bijzonder is de stortkoker voor wasgoed vanuit de linnenkamer op de eerste verdieping. Daarnaast bevindt zich hier een extra aanrecht met kraan, en wasbak – inclusief hetzelfde aanrechtblad als in de keuken – en een Amerikaanse koelkast.

Achterin de keuken leidt een deur naar een hal. Daar bevindt zich een extra hangend toilet met fonteintje en inbouwtoiletrolhouder én een deur die leidt naar de tuin.

Woonkamer
Via de keuken betreed je de eetkamer met inbouwkasten in hetzelfde donkere eikenhout in de wand. Hierin vind je ook een ingebouwde wijnklimaatkast en op maat gemaakte drankkast met gaasglas. De eetkamer biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel. Hier bevindt zich ook een brede, op maat gemaakte schuifpui, die toegang geeft tot het terras en de tuin.

De eetkamer loopt door in de ruime living, uitgerust met open haard. Deze lichte ruimte bestaat uit twee delen. De voor- en achterkamer zijn van elkaar te scheiden met een eikenhouten schuifdeur met glas, voor een optimale verbinding tussen de twee ruimtes. Het achterste gedeelte wordt nu gebruikt als speel- en werkkamer, die ook nog eens perfect van elkaar worden gescheiden met een roomdivider met ingebouwde ledverlichting. Ook in deze ruimte de inbouwkasten van donker eikenhout. De stalen taatsdeur leidt terug naar de hal.

In de gehele eetkamer en woonkamer ligt een lichte, houten vloer. Op de gehele begane grond is het schakelmateriaal uitgevoerd in chique zwart.

Tuin
De tuin is heerlijk rustig. Het weids uitgestrekte grasveld zorgt voor een ruimtelijk aanzien, de bloemen, planten en struiken in de borders geven de tuin een parkachtig karakter. Het ruime, betegelde terras, gelegen op het zuiden, bevindt zich direct aan de achterzijde van de woning. Via een trapje naar beneden kom je op het prachtig aangelegde grasveld, waarin een speeltoestel en trampoline staan. De automatische inbouw-sproei-installatie besproeit het hele gazon, zowel in de voor- als achtertuin. Uiteraard is er ook een buitenkraan aanwezig. In het donker wordt de tuin prachtig verlicht. De gehele tuin is omringd met een betonnen schutting – bedekt met klimop en dus heerlijk groen – voor privacy én veiligheid.

Via de tuin is er toegang tot de vrijstaande dubbele garage, die ook een zolder met bergruimte heeft. Hier is elektra aanwezig.

Eerste verdieping
Vanuit de hal van de woning leidt de trap naar de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers – waarvan één met badkamer en toilet – een linnenkast, een inloopkast én een gastenbadkamer met toilet en wastafel.

Aan de rechterkant van de woning bevinden zich de twee eerste ruime en lichte slaapkamers. Ook rechts bevindt zich de gastenbadkamer met inloopregendouche, wastafel, toilet en inbouwtoiletrolhouder. Aan de linkerkant van de woning bevindt zich de linnenkamer met stortkoker. Daarnaast is er een deur naar de grote inloopkast. Via een aparte hal – af te sluiten met een deur – kom je in de masterbedroom. Daar hangt een airco die de volledige verdieping kan koelen. De masterbedroom heeft inbouwkasten in dezelfde donkere eikenhouten uitvoering als in de rest van de woning. De brede, eveneens op maat gemaakte, schuifpui geeft toegang tot het dakterras, dat uitkijkt op de tuin. Daarnaast is er een directe verbinding met de badkamer, die beschikt over een inloopregendouche en designbad. Ook is er een apart toilet – inclusief inbouwtoiletrolhouder – aanwezig. De speelse nisjes zijn een ideale opbergplek voor handdoeken en ander badlinnen.

Op deze gehele verdieping ligt een lichte laminaatvloer, met uitzondering van de sanitaire ruimtes, waar dezelfde lichte tegelvloer ligt als in hal, keuken en toiletten. Eventueel is het mogelijk om met enige bouwkundige aanpassingen een directe verbinding te maken tussen masterbedroom, inloopkast en linnenkast, waardoor een nóg ruimer slaapgedeelte ontstaat. Bouwplannen en -tekeningen hiervoor zijn al gemaakt en beschikbaar.

Tweede verdieping
De trapopgang leidt naar de tweede verdieping, waar dezelfde houten vloer als in de living en eetkamer ligt. Op de overloop is daar via een stalen taatsdeur toegang tot de vierde slaapkamer, ook met inbouwkasten. Achter de vrijstaande wand bevindt zich een inloopregendouche en wastafel. Terug op de overloop vinden we de deuren naar een extra toiletruimte inclusief hangend toilet, fonteintje en inbouwtoiletrolhouder, de ruimte waarin de ketel staat én een extra bergruimte, inclusief grote afsluitbare bergruimte.

Omgeving
De Bosscheweg is een statige en centraal gelegen weg in Berkel-Enschot, nabij het gezellige centrum van Berkel-Enschot en het centrum van Tilburg. Diverse voorzieningen vind je binnen handbereik, zoals supermarkten, winkels, eetgelegenheden en natuur. Alle belangrijke uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

Verleid? Pak deze unieke kans om te wonen op een plek waar dromen werkelijkheid worden. Wacht niet en plan een bezichtiging in, want dan kan deze villa aan de Bosscheweg binnenkort jouw thuis zijn.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 1.995.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Villa
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2017
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
362 m2
Perceel oppervlakte
3.565 m2
Buitenruimte
24 m2
Inhoud
1.404 m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, alarminstallatie, TV kabel, Airconditioning, Rookkanaal, Schuifpui

Energie

Energieklasse
A+
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom
Liggingen
Buiten bebouwde kom

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Energieklasse
A+
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Berkel
sectie:
D
Perceelnummer:
2970
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Berkel
sectie:
D
Perceelnummer:
2968
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Berkel
sectie:
D
Perceelnummer:
2965
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!