Skip to main content

Tilburg – Veenendaalstraat 27

V.o.v.
Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
120 m2
Perceel oppervlakte
175 m2
Bouwjaar
2010

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning is gelegen aan de Veenendaalstraat in de kindvriendelijke buurt Koolhoven in de wijk De Reeshof. Deze straat kenmerkt zich door de ruime opzet met groene plantsoenen voor de woningen. Door deze plantsoenen is de privacy ten opzichte van de overburen optimaal. Deze lichte woning in jaren ’30 stijl is gebouwd in 2010 en beschikt over vier ruime slaapkamers en een extra bergzolder. Daarnaast heeft de woning een zeer diepe achtertuin gelegen op het noorden. Door de diepte van de tuin is er altijd een plekje in de zon te vinden. In de buurt van de woning zijn verschillende speelvelden gelegen. Hierdoor kunnen de kinderen zich in de directe omgeving volledig uitleven. De woning is daarnaast zeer gunstig gelegen ten opzichte van o.a. sportvelden, winkelcentrum “Dalemdreef”, huisarts en scholen. Op fietsafstand bevinden zich bovendien stadspark 013, park de Oude Warande, station Tilburg Reeshof en golfclub Prise d’Eau. Met de auto bent u via nabij gelegen uitvalswegen snel de stad uit richting de omliggende dorpen, steden en zelfs België

Woonoppervlakte: circa 120 m²
Perceel: 175 m²
Inhoud: circa 438 m³
Bouwjaar: 2010

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de meterkast, trapopgang, woonkamer en toiletruimte. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend closet en een fonteintje. De uitgebouwde woonkamer is gelegen aan de achterzijde en de keuken aan de voorzijde van de woning. De grote raampartijen zorgen voor veel prettige lichtinval. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin. Ook vindt u in de woonkamer een trapkast met veel handige bergruimte. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een keukenblok in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een RVS spoelbak, vaatwasser, RVS afzuigkap, keramische kookplaat en een oven (magnetronfunctie defect). De gehele begane grond is voorzien van een tegelvoer (met vloerverwarming) en spachtelputz op de wanden.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een PVC vloer en spachtelputz op de wanden. De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is volledig betegeld. Daarnaast is deze voorzien van een douche, toilet, kast en een wastafel in meubel.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier vindt u een voorzolder en de vierde slaapkamer. Op de voorzolder vindt u naast de aansluitingen voor de wasapparatuur ook de unit van de ventilatie. De slaapkamer is fraai afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz op de wanden en stucwerk op het plafond. In het plafond zijn daarnaast inbouwspots aanwezig. De kamer is aan de achterzijde van de woning voorzien van een groot dakkapel over nagenoeg de volledige breedte van de woning. Het dakkapel heeft een rolluik en de slaapkamer heeft airconditioning.

Bergzolder:
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Hier vindt u zeer veel handige bergruimte.

Tuin:
De zeer riante achtertuin van de woning is gelegen op het noorden. Door de diepte van de tuin vindt u altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw. De onderhoudsarme tuin is nagenoeg volledig voorzien van fraaie sierbestrating en heeft een plantenborder. Achterin de tuin vindt u een sfeervolle overkapping en de vrijstaande stenen berging. In de berging vindt u de achterom welke uitkomt in de brandgang achter de woningen.

Algemeen:
– karakteristieke jaren ’30 uitstraling;
– ruim opgezette en kindvriendelijke wijk met veel groen;
– woning voorzien van vier ruime slaapkamers;
– woning voorzien van een diepe achtertuin gelegen op het noorden;
– ruim opgezette straat met enkel bestemmingsverkeer;
– warm water en verwarming via stadsverwarming.
– ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen van Tilburg;
– veel parkeergelegenheid en voorzieningen in de directe omgeving;
– gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen richting de omliggende dorpen, steden en zelfs België.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, Carnaval, de Meimarkt, HapStap, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
V.o.v.
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2010
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m2
Perceel oppervlakte
175 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
438 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Airconditioning, Dakraam

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Stadsverwarming
Verwarming
Stadsverwarming

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
Noord
Oppervlakte
76 m2
Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
AH
Perceelnummer:
1289
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!