Skip to main content

Tilburg – Schouwburgring 2b

Verhuurd
Huurprijs
€ 1.495,- p/m
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
170 m2
Bouwjaar
1964

Omschrijving

Zeer ruim en hoogwaardig afgewerkt appartement gelegen op de derde en vierde verdieping van het complex. Het appartement heeft een schitterende industriële uitstraling en beschikt over twee slaapkamers en een zeer ruime berging in de kelder. Het appartement is energiezuinig en volledig voorzien van airconditioning. Het complex is gelegen aan de Schouwburgring midden in het centrum van Tilburg en op loopafstand van treinstation Tilburg. U woont dus met alle belangrijke voorzieningen direct voor de deur. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés is zeer nabij. Alles is binnen handbereik vanuit dit appartement in het hart van Tilburg. Bijzonder is dat met een overdaad aan centrum voorzieningen op loopafstand, het appartement als zeer rustig wordt ervaren. Ook bereikt u via de nabij gelegen Ringbanen eenvoudig de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch. Parkeren kan via een abonnement in parkeergarage Louis Bouwmeesterplein.

Woonoppervlakte: ca. 170 m²
Huurprijs: € 1.495,- per maand
Servicekosten: € 200,- per maand (voorschot g/w/l)

Inkomenseis, waarborgsom & huurperiode:
Het appartement is beschikbaar per direct. Huurder dient een aantoonbaar (gezamenlijk) bruto jaarinkomen te hebben van minimaal € 66.100,-. Daarnaast zal er in de huurovereenkomst een waarborgsom worden opgenomen ter grootte van: € 1.495,-. Verder is belangrijk om te weten dat de huur voor maximaal 2 jaar is.

Gezamenlijke entree:
Bij de gezamenlijke entree vindt u het bellenplateau en de brievenbussen. De entree geeft toegang tot het trappenhuis. Tevens is er vanuit hier toegang tot de kelder met de bergingen. Het appartement heeft een eigen zeer royale berging in deze kelder.

Eerste woonlaag (2e verdieping):
De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers, badkamer, technische ruimte en een separaat toilet. De ruime slaapkamers zijn ca. 28 m² & 29,5 m² groot en netjes afgewerkt met vloerbedekking. Beide slaapkamers zijn daarnaast voorzien airconditioning. De luxe badkamer is betegeld en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en vloerverwarming. Ook de separate toiletruimte is betegeld en daarnaast voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. In de technische ruimte vindt u naast de opstelling van de CV-ketel ook de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede woonlaag (3e verdieping):
Op deze verdieping vindt u de zeer ruime woonkamer met open woonkeuken. De verdieping is afgewerkt met mooi linoleum op de vloer. De keuken heeft een groot kookeiland en een kastenwand. De keuken is voorzien van alle gemakken. Zo vindt u hier een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, RVS spoelbak met Quooker, koelkast, vriezer en twee ovens. De woonkamer en open keuken zijn daarnaast voorzien van airconditioning. Vanuit de keuken heeft u via een portaal toegang tot de toiletruimte. De toiletruimte heeft een hangend toilet en een fonteintje. Ook vindt u hier de meterkast.

Algemeen:
– Luxe en zeer ruim appartement;
– zeer centrale ligging in hartje centrum;
– zeer ruime woonkamer met grote open keuken;
– appartement voorzien van twee ruime slaapkamers;
– appartement is volledig voorzien van airconditioning;
– gelegen op het de 3e en 4e verdieping van het complex;
– parkeren kan via abonnement in parkeergarage Louis Bouwmeesterplein.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, Carnaval, de Meimarkt, HapStap, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495,- p/m
Status
Verhuurd
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Maisonnette
Bouwjaar
1964
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
637 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Airconditioning, Glasvezel kabel

Energie

Energieklasse
D
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Liggingen
In centrum
Soort
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeergarage, Parkeervergunningen

Overig

Energieklasse
D
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
M
Perceelnummer:
9688
Index:
2b
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!