Skip to main content

Tilburg – Besterdring 219a

V.o.v.
Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
102 m2
Bouwjaar
2004

Omschrijving

Appartement gelegen in hartje centrum op de vierde verdieping van appartementencomplex Besterdpoort. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een zeer ruim balkon van ca. 14 m². Ook beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en een berging in de kelder van het complex. Het appartement is energiezuinig en voorzien van energielabel B. Het complex is gelegen aan de Besterdring op loopafstand van het stadscentrum, centraal station Tilburg & de volledig herontwikkelde “Spoorzone”. U woont dus met alle belangrijke voorzieningen direct voor de deur. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés is zeer nabij. Alles is binnen handbereik vanuit dit appartement in het hart van Tilburg. Bijzonder is dat met een overdaad aan centrum voorzieningen op loopafstand, het appartement als zeer rustig wordt ervaren. Ook bereikt u via de nabij gelegen Ringbanen eenvoudig de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch.

Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar “De Spoorzone”. Struinend over een overdekte markt in de Wagenmakerij, smullend bij de Houtloods, de geweldige LocHal met bibliotheek of een avond swingen bij Theater de Boemel. Door de historie en sfeer zijn de gebouwen erg geschikt voor evenementen, culturele activiteiten en zakelijke bijeenkomsten. Deze worden dan ook met grote regelmaat georganiseerd. Een kunstexpositie in de Koepelhal, een avond lachen met Comedyzone in Club Smederij, maar ook de vele verrassende optredens en feestjes in de Hall of Fame of Club Smederij. Voor ieder wat wils.

Woonoppervlakte: circa 102 m²
Inhoud: circa 340 m³
Bouwjaar: 2004
VVE kosten: circa € 258,02 per maand
Energielabel: B (geldig tot 02-03-2027)

Gezamenlijke entree:
Bij de gezamenlijke entree vindt u het bellenplateau en de brievenbussen. De entree geeft toegang tot de lift en het trappenhuis. Tevens is er vanuit hier toegang tot de kelder met de bergingen en de parkeerplaatsen. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in deze kelder.

De indeling van het appartement:
De hal/entree geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement.

Woonkamer & keuken:
De ruime woonkamer is keurig afgewerkt met een laminaatvoer en stucwerk op de wanden. Door de grote raampartij komt er veel prettige lichtinval de ruimte binnen. Via een schuifpui heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon van maar liefst 14 m². Het balkon is voorzien van een vlonder en biedt een schitterend uitzicht over de Tilburgse binnenstad. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De luxe keuken heeft een keukenblok in U-opstelling en is voorzien van alle gemakken. Zo vindt u hier een RVS spoelbak, inductie kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en een oven.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee slaapkamers die beide gelegen zijn aan de galerijzijde van het appartement. Beide slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer en behang op de wanden. De grootste slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel (met close-in-boiler voor warm water). De andere slaapkamer geeft toegang tot twee vaste kasten. In de grootste van deze kasten vindt u naast handige bergruimte ook de aansluitingen voor de wasapparatuur, de opstelling van de CV-ketel (Remeha, 2017) en de unit van de mechanische ventilatie.

Badkamer en toiletruimte:
De hoogwaardige badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche, wastafel in meubel en een designradiator. Ook de separate toiletruimte is volledig betegeld en daarnaast voorzien van een hangend toilet en een fonteintje.

Algemeen:
– zeer centrale ligging in hartje centrum;
– appartement voorzien van twee slaapkamers;
– gelegen op het de vierde verdieping van het complex;
– eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het complex;
– volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel B;
– maandelijkse kosten VVE: circa € 258,02 per maand;
– bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Feitelijk gebruik clausule”.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, Carnaval, de Meimarkt, HapStap, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
V.o.v.
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
Galerijflat
Bouwjaar
2004
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m2
Buitenruimte
14 m2
Inhoud
340 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui

Energie

Energieklasse
B
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Remeha

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Liggingen
In centrum
Soort
Box

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen, Op afgesloten terrein

Overig

Energieklasse
B
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
N
Perceelnummer:
18765
Index:
14
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Tilburg
sectie:
N
Perceelnummer:
18765
Index:
25
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!