Skip to main content

Tilburg – Twentestraat 2d

Verkocht
Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
125 m2
Perceel oppervlakte
103 m2
Bouwjaar
2015

Omschrijving

Zeer ruime en modern afgewerkte tussenwoning gelegen op een fantastische locatie in de nieuwe en levendige buurt “Aan de Waterkant”. De wijk kenmerkt zich door de open structuur en ruim opgezette straten met enkel bestemmingsverkeer. Deze woning ligt op nog geen 100 meter lopen van de populaire Piushaven en het Wilhelminakanaal. Ook natuurgebied Moerenburg is op loopafstand gelegen. Vanwege de unieke ligging nabij het water kunt u als bewoner zelf ook lekker het water op om varend of dobberend van de Tilburgse wateren te genieten! De woning beschikt over vier ruime slaapkamers en een flinke stadstuin gelegen op het noordoosten. De rechte gevels van de woning zorgen voor enorm veel leefruimte. De woning is zeer energiezuinig en voorzien van energielabel A (geldig tot 18-09-2025). Door de gunstige ligging is de woning ook op korte afstand gelegen van het centrum van Tilburg. Hier treft u het bruisende Tilburgse leven met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés. Tevens beschikt het centrum van Tilburg over een groot en gevarieerd winkelaanbod. Op loopafstand vindt u ook natuurgebied Moerenburg. Dit gebied kenmerkt zich door wandelpaden, open weilanden, bomen en diverse waterplassen. Door de ligging nabij een van de ringbanen zijn de diverse uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden gemakkelijk bereikbaar. De snelwegen bereikt u al binnen enkele minuten rijden. Direct voor de woning is daarnaast altijd voldoende parkeergelegenheid.

Piushaven:
De sfeervolle Piushaven is de grootste stadshaven van Nederland en deze vindt u op steenworp afstand van de woning. De afgelopen jaren is dit oude industriegebied getransformeerd naar een heerlijke plek om te wonen, werken en recreëren. De Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. Het gebied is ontwikkeld van een voormalige industriële haven, tot een levendige woonomgeving aan het water. Zo vindt u hier een gevarieerd winkelaanbod, terrassen, restaurants en cafés. Veel met een terras direct aan het water.

Woonoppervlakte: circa 125 m²
Perceel: 103 m²
Inhoud: circa 440 m³
Bouwjaar: 2015
Energielabel: A (geldig tot 18-09-2025)

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte, trapopgang en de woonkamer. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. Het woongedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning en de keuken vindt u aan de voorzijde. Door de grote raampartijen komt er veel prettig daglicht de ruimte binnen. De volledige begane grond is voorzien stucwerk op zowel de wanden als het plafond en van een prachtige houten vloer met vloerverwarming. Indien gewenst is de houten vloer op te schuren. De woonkamer heeft ook een ruime trapkast met veel bergruimte en een sfeervolle gashaard welke netjes is weg gewerkt in een koof die aansluit op de wand. In het plafond zijn op verschillende plekken inbouwspots aanwezig. Aan de achterzijde heeft u via een loopdeur toegang tot de achtertuin. De hoogwaardige keuken heeft een keukenblok in hoekopstelling en een kastenwand. De keuken is voorzien van alle gemakken. Zo vindt u hier een gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, RVS spoelbak met Quooker, koelkast, vriezer en een combi-oven.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De ruime slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer en strak stucwerk. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft daarnaast een Frans balkon met naar binnen draaiende deuren. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel in meubel, inloopdouche (met regen kop), toilet en een extra diep ligbad.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en hier vindt u twee slaapkamers en de technische ruimte. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk op de wanden. In de technische ruimte vindt u de opstelling van de CV-ketel (Intergas, 2015), de aansluitingen van de wasapparatuur en de unit van de mechanische ventilatie (CO2 gestuurd). Daarnaast biedt deze ruimte veel opbergruimte.

Tuin:
De woning beschikt zowel over een voor- als achtertuin. Het stukje eigen grond aan de voorzijde leent zich perfect om op zwoele zomeravonden of in de voorjaarszon heerlijk te vertoeven. De flinke stadstuin aan de achterzijde is gelegen op het noordoosten. De achtertuin is voor het grootste gedeelte voorzien van sierbestrating en daardoor onderhoudsarm. Ook vindt u in de tuin een plantenborder en een vrijstaande houten berging. De berging is voorzien van elektra. Aan de achterzijde vindt u de achterom welke toegang geeft tot het semi-afgesloten achterterrein. Zowel aan de voor- als achterzijde loopt u zo de deur uit langs het water de natuur in. Hierdoor voelen zowel De Piushaven als natuurgebied Moerenburg als het verlengde van de tuin.

Kenmerken:
– zeer ruime tussenwoning met vier riante slaapkamers;
– woning heeft een flinke stadstuin gelegen op het noordoosten;
– zeer energiezuinige woning, voorzien van energielabel A (geldig tot 18-09-2025);
– gelegen op slechts 100 meter lopen van de bruisende Piushaven en het Wilhelminakanaal;
– ook gelegen nabij het centrum van Tilburg en natuurgebied Moerenburg;
– gunstig gelegen nabij de uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden;
– de snelwegen bereikt u al binnen enkele minuten rijden.

Natuurgebied Moerenburg:
Landschapspark Moerenburg is voor veel Tilburgers bekend terrein, gelegen nabij het Wilhelminakanaal. In dit buitengebied, vlakbij de Piushaven, wordt veel gefietst en gewandeld. Het kenmerkt zich dan ook door open weilanden, bomen, waterplassen en een agrarisch gebied met historische boerderijen. Moerenburg versterkt de kwaliteit van de aangrenzende stedelijke ontwikkelingen zoals de ontwikkeling van de Piushaven. Voor de direct aangrenzende buurten Aan de Waterkant, Jeruzalem en Armhoefse Akkers is Moerenburg de achtertuin. Een uitstekende plek om te recreëren dat is Landschapspark Moerenburg! Naast het versterken van de groenfunctie, is de gemeente Tilburg hard bezig om in dit gebied ook een stukje historie en cultuur terug te brengen. Moerenburg heeft binnenkort dus nog meer te bieden.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 525.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2015
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m2
Perceel oppervlakte
103 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
440 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal, Frans balkon

Energie

Energieklasse
A
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Intergas Kompakt HRE

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Aan vaarwater
Positie
Noordoost
Oppervlakte
36 m2
Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
A
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
X
Perceelnummer:
1679
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!