Skip to main content

Tilburg – Kastrupstraat 3

Verkocht
Koopprijs
€ 285.000,- k.k.
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
82 m2
Perceel oppervlakte
118 m2
Bouwjaar
1962

Omschrijving

Verrassend ruime en opgeknapte tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Het Zand. Deze nette instapklare woning heeft drie ruime slaapkamers en een tweede verdieping met ruimte voor een extra slaapkamer. Ook heeft de woning een ruime achtertuin gelegen op het noorden. De woning is gelegen nabij verschillende voorzieningen zoals winkelcentrum “Westermarkt”, NS treinstation Tilburg Universiteit, het “Wandelbos” en Tilburg University. Bovendien bent u met de fiets in 15 minuten in het bruisende centrum van Tilburg. Het centrum van Tilburg kenmerkt zich door de gezellige terrassen, uitstekende restaurants, sfeervolle cafés en een gevarieerd winkelaanbod. Met de auto bent u via nabij gelegen uitvalswegen snel de stad uit richting de omliggende dorpen, steden en zelfs België (Poppel).

Woonoppervlakte: ca. 82 m²
Overig inpandige ruimte: ca. 16 m² (zolder)
Perceeloppervlakte: 118 m²
Bouwjaar: 1962
Energielabel: C (geldig tot 12-04-2034)

Begane grond:
De hal/entree geeft toegang tot de trapopgang, trapkast, toiletruimte en de woonkamer. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. De ruime woonkamer is netjes afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk op de wanden en het plafond. Het plafond heeft naast een mooie koof ook op verschillende plaatsen inbouwspots. Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde komt er veel daglicht de ruimte binnen. De keuken staat in open verbinding met woonkamer en heeft een keukenblok in rechtte opstelling. De keuken is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven. Vanuit de keuken heeft u via een deur toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, badkamer en een vaste kast. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk op de wanden en plafonds. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van inbouwspots in het plafond en hebben twee kamers een handige vaste kast. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel. In de vaste kast op de overloop vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping biedt naast veel handige bergruimte ook de opstelling van de CV-ketel (Remeha). Daarnaast is de verdieping afgewerkt met twee dakramen. De mogelijkheid bestaat om hier een extra slaapkamer te creëren.

Tuin:
De onderhoudsarme achtertuin is gelegen op het noorden, is nagenoeg volledig voorzien van bestrating en heeft een plantenborder. Aan de woning vindt u de stenen berging welke is voorzien van elektra. Achterin de tuin vindt u de achterom met toegang tot de brandgang achter de woningen.

Algemeen:
– tussenwoning met drie ruime slaapkamers;
– ruime tweede verdieping met mogelijkheden;
– zeer nette en recent opgeknapte woning;
– ruime achtertuin gelegen op het noorden;
– warm water & verwarming via CV-ketel (Remeha);
– winkelcentrum Westermarkt gelegen op loopafstand;
– gelegen nabij uitvalswegen richting Breda, Eindhoven & ”s-Hertogenbosch;
– bij verkoop zal gebruik gemaakt worden van de “Geen feitelijk gebruik clausule”.

De wijk:
“Het Zand” is gelegen tussen de Rueckertbaan, Reitse Hoevenstraat en de Taxandriëbaan en telt ca. 11.500 inwoners. De wijk is gelegen nabij vele onderwijsinstellingen zoals de Tilburg University, De Rooi Pannen, Avans Hogescholen en ruime keuze aan middelbare- en basisscholen. Vanuit de wijk bereikt u in ongeveer 10 minuten fietsen het centrum van Tilburg. Daarnaast ligt de wijk ook zeer centraal voor andere voorzieningen zoals winkels en recreatie. Het winkelcentrum “Westermarkt”, tevens halte stadsbus, is in directe nabijheid en u kunt op loopafstand genieten van de natuur in het “Wandelbos” en de “Oude Warande”. Door de aanwezigheid van NS station “Tilburg Universiteit” is de wijk met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast kunt u in de hele wijk vrij parkeren.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 285.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m2
Perceel oppervlakte
118 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
342 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Dakraam, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energieklasse
C
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Remeha

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
Noord
Oppervlakte
46 m2
Soort
Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
C
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
AC
Perceelnummer:
2738
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!