Skip to main content

Goirle – Wethouder van Besouwstraat 33

Verkocht
Koopprijs
€ 369.000,- k.k.
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
92 m2
Perceel oppervlakte
607 m2

Omschrijving

Leuke tussenwoning gelegen op een rustige en goede locatie nabij het centrum van Goirle. De woning is voorzien van drie slaapkamers en heeft een garage van ca. 22 m². De woning is zeer centraal gelegen op loopafstand van zowel het centrum van Goirle als de voorzieningen rondom het Koningsschild. Bij het Koningsschild vindt u onder andere een Albert Heijn, Aldi, Big Bazar, kapper en een tandarts. Ook scholen en sportvoorzieningen zijn nabij gelegen. In het centrum van Goirle vindt u naast gezellige horeca ook winkelcentrum ”De Hovel”. Naast een groot en gevarieerd winkelaanbod vindt u hier ook diverse andere voorzieningen zoals een medisch centrum, cultureel centrum en het gemeentehuis. Door de centrale ligging van de woning is er een goede verbinding met diverse uitvalswegen. Hierdoor bereikt u in korte tijd de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch. Ook staat Goirle bekend om zijn natuur, met landgoed ”Gorp en Roovert” en de ”Regte Heide” en de ligging ten opzichte van België (Poppel).

Om inzicht te geven in de bouwkundige staat van de woning is bij de makelaar een bouwkundig rapport beschikbaar.

Woonoppervlakte: circa 92 m²
Externe bergruimte: circa 36 m²
Inhoud: circa 344 m³
Perceel: 292 m²
Bouwjaar: 1938
Energielabel: D (geldig tot 08-02-2034)

Begane grond & kelder:
De hal/entree geeft toegang tot de trapopgang, toiletruimte en de woonkamer. De toiletruimte is betegeld en voorzien van een staand toilet en een fonteintje. De woonkamer is speels ingedeeld waardoor er verschillende indelingen mogelijk zijn. Momenteel is de eetkamer gelegen aan de voorzijde van de woning en het zitgedeelte aan de achterzijde. Door de grote raampartijen komt er veel prettig daglicht de ruimte binnen. In het midden van de woonkamer vindt u een sfeervolle openhaard. De woonkamer is netjes afgewerkt met een houten vloer en stucwerk op de wanden en het plafond. De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en heeft een keukenblok in hoekopstelling. De keuken is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een RVS spoelbak, vaatwasser, gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven en een koelkast. De keuken biedt voldoende plaats voor een (extra) (eet)tafel en is afgewerkt met een tegelvloer. Vanuit de keuken heeft u via deuren toegang tot de kelder en de achtertuin. De kelder biedt handige extra opbergruimte.

Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een houten vloer en stucwerk op de wanden en de plafonds. Ook zijn twee van de kamers voorzien van vaste kasten. De andere slaapkamer doet momenteel dienst als inloopkast. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, staand toilet, douchecabine en een design radiator.

Bergzolder:
Deze zolder is bereikbaar via een vlizotrap en biedt zeer veel handige opbergruimte.

Tuin, garage & bergingen:
De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De zeer ruime achtertuin is gelegen op het noordoosten. Doordat de tuin zo diep is vindt u altijd een plekje in de zon of juist in de schaduw. De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating, een vijver, plantenborders en een sfeervolle overkapping aan de achterzijde. Ook biedt de tuin toegang tot een drietal bergingen en de garage. In de berging het meest dichtbij de woning vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de CV-ketel (Intergas HRE, 2021). De garage is ca. 22 m² groot en is aan de achterzijde toegankelijk via de De Reitstraat.

Kenmerken:
– leuke tussenwoning voorzien van drie slaapkamers;
– ruime garage van ca. 22 m² bereikbaar aan de achterzijde;
– diepe achtertuin van ca. 18 meter gelegen op het noordoosten;
– gelegen op loopafstand van het centrum van Goirle;
– gelegen op loopafstand van de voorzieningen bij het Koningsschild;
– via de makelaar is een bouwkundig rapport van de woning beschikbaar;
– gelegen nabij uitvalswegen richting de omliggende dorpen, steden & België.

Goirle:
Is een bruisend dorp gelegen ten zuiden van Tilburg. Goirle is een gemeente met ruim 20.000 inwoners. Het dorp beschikt over een eigen winkelcentrum, genaamd De Hovel. Tevens zijn er diverse winkels te vinden op de Tilburgseweg en op het Koningsschild. Goirle beschikt over meerdere basisscholen en een middelbare school. Ook is er speciaal onderwijs aanwezig in Goirle. Naast scholen zijn er in het dorp diverse sportvoorzieningen te vinden. Zo zijn er in het dorp twee voetbalclubs (VOAB & GSBW), een tennisvereniging (LTC) en zijn er meerdere sporthallen waar zaalsporten beoefend kunnen worden. Het cultureel centrum Jan van Besouwhuis draagt bij aan het culturele klimaat in Goirle. Hier zijn het hele jaar door diverse optredens en daarnaast huisvesten vele verenigingen zich hier. Naast het cultureel centrum zijn er diverse bruisende horecagelegenheden te vinden in het centrum van Goirle. Tevens beschikt Goirle over een prachtige natuur. Denk hierbij aan de Regte Heide, maar ook aan de bossen van Gorp & Roovert.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 369.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m2
Perceel oppervlakte
607 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
344 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Rookkanaal, Dakraam

Energie

Energieklasse
D
Isolatie
Vloerisolatie, Dubbelglas
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Ketel
Intergas HRE 28/24A

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
Noordoost
Oppervlakte
131 m2
Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
D
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Goirle
sectie:
B
Perceelnummer:
3977
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Goirle
sectie:
B
Perceelnummer:
5204
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Gemeente:
Goirle
sectie:
B
Perceelnummer:
5128
Index:
Eigendomssituatie:
MANDELIG

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!