Skip to main content

Tilburg – Ingenhovenlaan 29

Verkocht
Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
132 m2
Perceel oppervlakte
225 m2
Bouwjaar
2007

Omschrijving

Moderne semi-bungalow met drie slaapkamers. Deze semi-bungalow is strak afgewerkt en beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een ruime patio. In de directe omgeving van de woning vindt u een diversiteit aan voorzieningen zoals het levendige winkelcentrum “Wagnerplein”, MFA De Symfonie alsmede diverse sportvoorzieningen en scholen. Ook is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de “Vlashoflaan” en de “Heikantlaan”. Hierdoor bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Eindhoven, Breda, ’s-Hertogenbosch als Waalwijk.

Woonoppervlakte: circa 132 m²
Inhoud: circa 548 m³
Perceel: 225 m²
Bouwjaar: 2007

Begane grond:
Via de hal betreedt u de woning. In de ruim opgezette hal bevinden zich de meterkast, toiletruimte, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. De strak afgewerkte toiletruimte is voorzien van een hangend toilet. Vanuit de hal zijn de woonkamer met keuken, slaapkamer en bergruimte bereikbaar. De woonkamer is ruim van opzet en voorzien van een prettige lichtinval. Middels de schuifpui is de patio bereikbaar. De woonkamer staat in een open verbinding met de strak afgewerkte keuken. De keuken beschikt over een eiland en een kastenwand voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en Quooker. De slaapkamer op de begane grond is ruim van opzet. De schuifpui in de slaapkamer verleent toegang tot de patio. De slaapkamer staat in een open verbinding met de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet en een dubbele wastafel. De volledige begane grond is afgewerkt met een korreltapijtvloer voorzien van vloerverwarming en een strakke wandafwerking.

Eerste verdieping:
De overloop op de eerste verdieping verleent toegang tot twee slaapkamers en de wasruimte. Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een korreltapijtvloer en stucwerk op de wanden en plafonds. De wasruimte beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur en de unit van de mechanische ventilatie.

Buiten:
De woning beschikt over een patio gelegen op het westen. De patio is netjes aangelegd met bestrating. Vanuit de patio is de aangebouwde berging bereikbaar. De berging is voorzien van elektra en water. De patio is achterom bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede berging.

Algemeen:
– strak afgewerkte semi-bungalow;
– slaapkamer en badkamer op de begane grond;
– zeer ruime woonkamer met open keuken;
– woning beschikt over drie slaapkamers;
– verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
– woning is voorzien van vloer-, gevel- en dakisolatie;
– gelegen nabij diverse voorzieningen;
– gelegen nabij diverse uitvalswegen.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, Carnaval, de Meimarkt, Hap Stap, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Bungalow
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2007
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m2
Perceel oppervlakte
225 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
548 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui, Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Warm water
Stadsverwarming
Verwarming
Stadsverwarming

Buitenruimte

Tuintypen
Patio atrium
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Positie
West
Oppervlakte
64 m2
Soort
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
S
Perceelnummer:
5512
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!