Skip to main content

Tilburg – Kasteel Cannestraat 9

Verkocht
Koopprijs
€ 415.000,- k.k.
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
129 m2
Perceel oppervlakte
146 m2
Bouwjaar
1975

Omschrijving

Deze mooie tussenwoning is luxe afgewerkt en volledig instapklaar. De woning is gelegen op een geweldige locatie in de gewilde en kindvriendelijke wijk “De Reit”. De laatste jaren zijn er diverse verbeteringen aangebracht aan de woning. Doordat de woning voor het grootste deel met airconditioning wordt verwarmd en door de aanwezigheid van 7 zonnepanelen zijn de maandelijkse kosten voor nutsvoorzieningen zeer laag. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en een fraai aangelegde voortuin gelegen op het oosten. De woning ligt tussen verschillende plantsoenen in een schitterende bosrijke omgeving nabij de ‘”Oude Warande” en het “Wandelbos”. Hier hoort u dus altijd de vogels fluiten en ziet u soms zelfs eekhoorns lopen. Ondanks de rustige omgeving liggen belangrijke uitvalswegen en voorzieningen op een steenworp afstand. De universiteit, het treinstation Tilburg-Universiteit, diverse sportvoorzieningen en winkelcentra “Westermarkt” & “Professor de Moorplein” liggen op korte afstand. Het centrum van Tilburg bereikt u op de fiets in 10 minuten. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden uitstekend te bereiken.

De mogelijkheid bestaat om een garagebox mee aan te kopen. Meer informatie bij de makelaar.

Woonoppervlakte: circa 129 m²
Perceel: 146 m²
Bouwjaar: 1975
Energielabel C (geldig tot 10-01-2027)

Begane grond:
De entree met meterkast en garderobe geeft toegang tot een portaal bij de keuken. Vanuit hier heeft u toegang tot de keuken, toiletruimte, trapopgang, woonkamer en handige vaste kasten. De ruime keuken heeft een dubbel keukenblok en is voorzien van veel gemakken. Zo vindt u hier een gaskookplaat, afzuigkap (2023), combi-magnetron (2023), RVS spoelbak, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u via openslaande deuren toegang tot de tuin. Ook heeft u vanuit hier via een deur toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken vindt u veel handige bergruimte, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de CV-ketel (Remeha, 2022). De woonkamer is toegankelijk via fraaie schuifdeuren. De woonkamer is fraai afgewerkt met een laminaatvloer (2022) en stucwerk op de wanden en het plafond. Vanuit de woonkamer heeft u via een schuifpui toegang tot de tuin. De grote raampartijen aan de tuinzijde zorgen voor veel prettige lichtinval in de gehele ruimte.

Verdieping:
De overloop geeft toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers bevinden zich allen aan de tuinzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt met een laminaatvloer (2022) en stucwerk op de wanden en plafonds. De ouderslaapkamer biedt toegang tot een ruime inloopkast. Twee van de slaapkamers worden verwarmd middels airconditioning (2022). Alle slaapkamers zijn daarnaast voorzien van zonnewering. De stijlvol betegelde badkamer is aan de linkerzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, designradiator en een dubbele wastafel in meubel.

Tuin:
De ruime tuin is gelegen aan de voorzijde van de woning en is gesitueerd op het oosten. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van sierbestrating, planten borders, kunstgras en een ruim terras. De leilindes zorgen voor zeer veel privacy. Ook is er een zonneschermen aanwezig. Aan de voorzijde van de tuin vindt u een overkapping voor bijvoorbeeld de containers en de fietsen. Vanuit de tuin heeft u op verschillende plaatsen toegang tot de woning. Zo is de woonkamer vanaf het terras te betreden via een schuifpui, de keuken via openslaande deuren en de bijkeuken via een loopdeur.

Algemeen:
– verrassend ruime en instapklare tussenwoning;
– de woning beschikt over drie ruime slaapkamers;
– de woning beschikt over een fraaie voortuin op het oosten;
– zeer energiezuinig en lage maandelijkse kosten voor nutsvoorzieningen;
– de woning is voorzien van 7 zonnepanelen;
– verwarming hoofdzakelijk via airco’s (2022) en deels via CV-ketel (Remeha, 2022);
– het volledige buitenschilderwerk is gedaan in 2023 en binnenschilderwerk in 2022;
– gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijk wijk “De Reit”;
– gelegen aan een autovrij hofje met veel parkeergelegenheid in de buurt;
– tevens nabij de Universiteit van Tilburg en diverse andere onderwijsinstellingen;
– nabij diverse uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden;
– nabij diverse voorzieningen zoals winkelcentrum “Westermarkt”, het Professor de Moorplein, het Wandelbos en de “Oude Warande”;
– de mogelijkheid bestaat om een garagebox mee aan te kopen. Meer informatie bij de makelaar.

Tilburg:
Tilburg is liefde op het tweede gezicht. Een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival van het Levenslied, Carnaval, de Meimarkt, Hap Stap, Tilburg zingt, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

Plattegronden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 415.000,- k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouwvorm

Soort
Eengezinswoning
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
1975
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m2
Perceel oppervlakte
146 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
415 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui

Energie

Energieklasse
C
Isolatie
Vloerisolatie, HR glas
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel, Electrische verwarming
Ketel
Remeha

Buitenruimte

Tuintypen
Voortuin
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Positie
Oost
Oppervlakte
57 m2
Soort
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Overig

Energieklasse
C
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Kadastrale gegevens

Gemeente:
Tilburg
sectie:
AB
Perceelnummer:
2154
Index:
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Transparant Makelaars

Hogeschoollaan 231
5037 GC Tilburg
013-4676107
info@tm-makelaars.nl
KvK nummer: 66359600
BTW nummer: NL856512011B01

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.00
Dinsdag 8.30 – 17.00
Woensdag 8.30 – 17.00
Donderdag 8.30 – 17.00
Vrijdag 8.30 – 17.00
Zaterdag gesloten*
Zondag gesloten

* ’s Avonds en op zaterdag op afspraak geopend.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug!